27 mei 12:53

Aanleveren

leger des heils warme kamer

De Warme Kamer in Bloemhof

Aan de Hillevliet 139, is het genootschap (een vereniging met een beperkt aantal leden en een uitgesproken doel) van het Leger des Heils gevestigd te herkennen aan het grote witte gebouw. Dit genootschap biedt een warme en gezellige plek genaamd de Warme kamer, waar het aanvoelt als thuis. Op woensdag 20 maart heeft de Warme kamer haar deuren op een feestelijke manier geopend voor bezoekers. Zo werd er een bingo gehouden en kon je gezellig kletsen met buurtbewoners. De vriendelijke vrijwilligers van het Leger des Heils verzorgden wat drinken en lekkere hapjes. 

Wat is er te doen bij de Warme kamer?
De Warme kamer is een plek waar iedereen welkom is en waar de kachel lekker aan staat. Zo kun je hier komen om leuke spelletjes te spelen, huiswerk af te maken, een praatje te maken en een bakkie te doen. De Warme kamer is een plek voor zowel jong en oud. Ga er een keertje langs en maak er een gezellige tijd van! De Warme kamer heet je iedere dinsdag, woensdag en donderdag van 9.30 uur tot 15.30 uur welkom.

Buitenom de Warme kamer, organiseert het Leger des Heils ook nog een aantal andere doordeweekse activiteiten. Zo kun je onder andere iedere dinsdag en woensdag om 12.00 uur soep met brood komen eten, iedere dinsdag tussen 9.00 uur en 11.30 uur voor lage prijsjes kleding kopen of oude kleding doneren aan anderen bij de Tweede Kanswinkel, deelnemen aan de Creaclub waar je om de week op donderdag iets moois mag knutselen (vraag aan een van de vrijwilligers wanneer de volgende datum is) en meer. 

Meer info:
Leger des Heils
Hillevliet 139
3073 KP Rotterdam
Tel: 010 4852627
Email: korps.rotterdaz@legerdesheils.nl  

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten