26 mei 01:44

Aanleveren

Tomas-3-e1655115221413-pq8zy6jg4fbi4vjgxqe03dhmqnh2po19355tod2gbk

De verhalenbadkuip van Vreewijk

De Badkuip heeft de test fase doorstaan! Misschien heb je hem al zien staan in de tuin van de Leeszaal. Eindelijk, na 2 weken testen en aanpassingen, doet de Badkuip het helemaal zoals het zou moeten!

De doorreizende Badkuip staat nog 1 week op deze locatie van de Leeszaal op de Groenenzoom. Aanstaande donderdag (16 juni) zal via LikeJWwijk en de sociale media de nieuwe locatie bekend gemaakt worden, of vraag tegen die tijd of je wijkgenoot de Badkuip al ergens heeft zien staan.

We hopen dat de badkuip met mooie verhalen zal volstromen!

Badkuipen stonden vroeger in het badhuis op de Dreef. Hier ontmoetten buurtgenoten elkaar waar ze samen verhalen vertelden. Deze badkuip biedt een nieuwe mogelijkheid om met elkaar verhalen uit te wisselen net zoals vroeger. De badkuip stroomt alleen niet vol met water, maar met jouw verhalen. Geregeld babbelen met je wijkgenoten is namelijk erg
gezond.

Druk op de knop start en begin met het inspreken van je eigen verhaal die je graag wilt delen met de wijk: Misschien een mooie herinnering van vroeger? Een verhaal over de tuinen in de wijk? Of wil je deze Badkuip gebruiken om iets te vragen aan je wijkgenoten? Of wil je gewoon vertellen hoe je dag was? Start dan snel de opname. Klaar met je verhaal? Dan druk je op de stop knop.

Is de badkuip vol met verhalen? Geen zorgen, luister eerst naar een ingesproken verhaal van andere wijkgenoot aan de anderkant van deze Badkuip . Na het luisteren druk je op start knop en spreek je je eigen verhaal in.

Door op de knop [neem op] te drukken ga je ermee akkoord dat jouw verhaal gebruikt kan worden in publicaties voor het ontwerpend onderzoek: Performing the City: The Experiment of investigating in Social Renovation in Tuindorp Vreewijk bt Cultuuronderzoekers.

Voor vragen over dit project stuur je een mail naar: cultuuronderzoekers@gmail.com

De badkuip installatie is mede mogelijk gemaakt door het Stimuleringsfondse en @jannekederksen in samenwerking met Attach Studio en Digital Mass, interactive Media

Reporter Tomas deelde het nieuws met ons via de app!

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten