21 juli 15:19

Aanleveren

ikazia 01_1500

Bewonersbijeenkomst Ikaziaflat goed bezocht

Na een periode van wat overlast, is het 20 juni 2024 tijd voor een feestje bij de Ikaziaflat. De opkomst is prima bij het woongebouw aan de Jan Ligthartstraat. Bewoners vinden het zichtbaar leuk elkaar te zien en te spreken. De sfeer is goed. Natuurlijk is er iets te eten en te drinken. Er is ook muziek, en gelukkig staat er een verjaardagslied in de playlist.  
 
Regelen 
Ook Aad van Dijk is aanwezig. Hij is voorzitter van de bewonerscommissie en was lange tijd bestuurder van de huurdersalliantie De Brug. ‘We hebben mooie dingen met Havensteder voor elkaar gekregen, zoals een tochtdeur in de hal. Ik was vroeger best autoritair en dat kwam goed uit.’ Hij lacht. ‘Maar ik ben inmiddels op leeftijd, dus doe het wat rustiger aan. Nog regelmatig staan mensen aan mijn deur met de vraag of ik het even kan regelen.’ 
 
Jarige 
Opeens valt de muziek stil. Er blijkt een jarige onder de bezoekers te zijn. Hij ontvangt felicitaties en het verjaardagslied klinkt uit de speakers. Mensen klappen en zingen uit volle borst. De jarige meldt dat hij 55 jaar is geworden, maar aan het gelach te horen, gelooft niet iedereen dat direct.  
 
Organisatoren 
Ook zijn de organisatoren van Havensteder aanwezig. Mary-Anne, Denise, Mario en Joey lopen rond en praten met de bewoners. Het weer zit erg mee, wat bijdraagt aan een geslaagd evenement voor de bewoners. 

Dank Marc voor het insturen!

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten