19 juli 10:21

Aanleveren

IMG_7117

Bedankt voor jullie bijdrage

Op 27 juni zijn jullie aanwezig geweest bij de Stuurgroep Veilig in Hillesluis.

Een bijeenkomst waar burgemeester Aboutaleb samen met de politiechef en Hoofdofficier van Justitie naar Hillesluis is gekomen om met de bewoners te spreken over het wonen en leven in Hilleluis. Er is gesproken over zaken waar jullie zorgen over hebben en er is gesproken over alles waar jullie ook blij en trots over zijn.

Het is duidelijk dat er nog genoeg zaken zijn die verbeterd kunnen worden, maar het is burgemeester Aboutaleb ook duidelijk dat er een grote groep bewoners is die ontzettend hart heeft voor de wijk en die er samen de schouders onder zetten. Dat is hard nodig, want alleen samen kunnen we de wijken in onze stad mooi en feijn houden.

Hij dankt jullie zeer voor jullie aanwezigheid en inbreng. De medewerkers in de wijk gaan aan de slag met alle opmerkingen van de avond en zullen contact met jullie houden. Hij kijkt uit naar een volgende keer.

PS: medebewoonster Asha Mungar heeft het filmpje gemaakt van de avond. Hij verwijst jullie er graag naar. En als je niet aanwezig was, dan bij de volgende!

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten