16 juli 08:20

Aanleveren

Zomercursus meditatie

Deze vierweekse cursus van Zen.nl is een compacte en intensieve kennismakingscursus meditatie.

Het thema is ‘aandacht’. Je leert mediteren en ze staan uitgebreid stil bij de fysieke en mentale houding tijdens meditatie. Ze beoefenen zenmeditatie: een eenvoudige vorm van meditatie die snel rust geef in lijf en hoofd.

De praktische toepassing van zen staat altijd centraal. Dingen uit het dagelijks leven zullen aan bod komen zoals focus, concentratie, omgaan met keuzes en stress. Een goede gelegenheid om te ervaren of zenmeditatie iets voor je is.

Na afloop is het mogelijk te starten met de wekelijkse introductiecursus. Of, bij voldoende ervaring, door te stromen naar de gevorderdencursus.

De zomercursus bestaat uit 4 wekelijkse lessen van 2 uur en vindt plaats in het meditatiecentrum. In overleg is deelname online ook mogelijk. Woensdagavonden van 20 – 22 uur op 16, 23, 30 augustus en 6 september.

Voor wie is deze activiteit?: Mensen die meer rust willen ervaren. Bij stress, slaapproblemen en ook voor meer innerlijke rust. 18+ t/m senioren
Deelname kosten: De prijs van deze cursus is €95,- voor particulieren, €80,- voor studenten en €115,- voor zakelijke deelnemers met factuur
Hoe moet men zich aanmelden?: Op https://www.zen.nl/rotterdamzuid/vierweekse-zomercursus/

Datum

06 sep 2023
Verlopen!

Tijd

20:00 - 22:00

Locaties

Zen.nl Rotterdam Zuid
Weipoort 31, 3075 EW Rotterdam
Wijken