1 oktober 16:25

Aanleveren

Vreewijk kleurt nog groener

Sylvia Verkerk is heel blij en enthousiast, want na hard werken kan ze eindelijk vertellen dat ons mooie Vreewijk het gehele jaar 2023 in het teken zal staan van het groen, het tuin en buitenleven. ‘Vreewijk kleurt nog groener’ omvat een heel jaar aan verschillende groene activiteiten, initiatieven en kleine evenementen. Het belooft een groen jaar te worden vol inspiratie, informatie en motivatie, voor jong en oud.

Om dit jaar ”Vreewijk kleurt nog groener” officieel af te trappen wordt er op zaterdag 18 maart van 10.00 tot 15.00 uur in de tuin van het Witte Paard een gezellige groene dag gehouden en iedereen is van harte welkom!

Vier samen de opening van ‘Vreewijk kleurt nog groener’ en maak opnieuw kennis met alle groen partijen uit Vreewijk, laat je informeren over de regentonnen
actie, geniet onder het genot van een kop koffie/thee en wat lekkers van de fotopresentatie over hedendaagse Vreewijkse tuinen en tuinen uit vroegere tijden, die mogelijk gemaakt wordt door de museumwoning. Kom langs bij de kraam van Vivre Romantique Gardens voor gratis tuinadvies en al je groene vragen. Struin langs de kramen vol planten van Tuinplanten de Jong of wie weet vind je iets leuks voor je tuin bij Tarte Fleurie.

En tot slot kan Sylvia met trots zeggen dat er hard gewerkt is aan een groene kalender speciaal voor de bewoners van Vreewijk, de kalender wordt die dag gelanceerd en je kan als als één van de eerste bewoners de kalender zaterdag 18 maart in ontvangst nemen.

Zien we jou ook?
Wat: Aftrap ‘Vreewijk kleurt nog groener’
Waar: Tuin van het Witte Paard aan de Groenezoom
Wanneer: zaterdag 18 maart 10.00 – 15.00 uur

Datum

18 mrt 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 15:00

Locaties

Het Witte Paard
Groenezoom 245, Rotterdam
Wijken