25 juni 04:14

Aanleveren

Vier Koningsdag op de Boulevard Zuid!

Donderdag 27 april 2023 10.00 – 18.00 uur

 

Net als vorige jaren belooft het Oranjefeest ook dit jaar weer een groot succes te worden. Boulevard Zuid pakt weer groot uit! De eerste voorbereidingen zijn al in volle gang. Iedereen zal flink hun best doen om er samen met u een groot feest van te maken! Lekker struinen langs de kramen, luisteren naar talent uit de wijk en hopelijk genieten van het zonnetje op de verschillende terrassen. Zien wij u de 27ste ook?

Aanmelden voor een kraam 
U kunt zich ook dit jaar weer aanmelden voor een kraam op de tweedehandsmarkt op de Groene Hilledijk. De kosten bedragen € 40,- per kraam, de kramen zijn 4 meter lang en 1 meter diep. Aanmelden voor een kraam kan elke donderdag en vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur in het pand van Alliantie Hand in Hand huis op de Beijerlandselaan 167a. U kunt ook mailen naar koningsdag22@gmail.com. Wees er snel bij want vol is vol!

Kinderkramen
Ook dit jaar zijn er voor kinderen onder de 12 jaar gratis kinderkramen beschikbaar, dit is een beperkt aantal, wees er snel bij want vol is vol! Aanmelden voor een kinderkraam kan elke donderdag en vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur in het pand van Alliantie Hand in Hand huis op de Beijerlandselaan 167a.

Parkeren
Wilt u parkeren in de buurt? Dit kan in de Polderstraat P-Garage Zuiderboulevard of parkeergarage Colosseumweg. Deze dag kunt u uw auto niet op de Boulevard Zuid parkeren. U kunt de parkeergarage van Dirk van den Broek op 26 april tot 23 uur in- en uitrijden. Dit is op 27 april niet meer mogelijk tot 23.00, in verband met de afsluiting

Spelregels
Geen Koningsdag zonder spelregels. Ook dit jaar is het boeken van een kraam voor de tweedehandsmarkt verplicht! Kleedjes zijn dus niet toegestaan.

Tram
Om te zorgen voor ieders veiligheid en plezier is er een auto en tramvrije winkelstraat (Beijerlandselaan en Groene Hilledijk). Meer informatie over het openbaar vervoer vindt u op www.ov9292.nl. Tram 20 en 2 rijden niet.

Suggesties of vragen
Heeft u suggesties of vragen? Neem gerust contact op met producent Zeliha Habura, via: Koningsdag22@gmail.com of 06-20795658.

Kijk voor meer informatie over koningsdag op:
– Instagram: winkelboulevard.zuid
– Facebook: winkelboulevard zuid
– Website: www.winkelboulevardzuid.nl

Datum

27 apr 2023
Verlopen!

Tijd

10:00 - 18:00

Locaties

Winkelboulevard Zuid
Rotterdam