26 februari 08:40

Aanleveren

Vergadering Wijkraad Bloemhof

Meedoen, meedenken en meebeslissen! De wijkraad komt op voor de wijk. Via de wijkraad kunnen bewoners, organisaties en ondernemers bij de gemeente aandacht vragen voor dingen zij belangrijk vinden. Zoals meer groen, welzijn, bereikbaarheid van de wijk of veiligheid op straat.

Praat mee, vraag en maak kennis tijdens een vergadering!
Als u wilt inspreken kunt u dit doen tijdens een vergadering van de wijkraad. In de vergaderagenda van de wijkraad vindt u alle voorwaarde, ook de locatie, tijdstip en andere beschikbare informatie. Lees verder via https://bit.ly/3p7rZQs.

Bewonersinitiatieven
Als u een leuk idee voor de buurt heeft kunt u hiervoor subsidie aanvragen. Dat kan van alles zijn, zolang het gebied of de wijk er maar leuker, mooier of beter van wordt. Kijk voor meer informatie op Mijn.Rotterdam.nl of Opzoomermee.nl of neem contact op met uw wijknetwerker.

Over de wijkraad
Sinds maart 2022 heeft Rotterdam 39 wijkraden. De wijkraden worden elke 4 jaar door de bewoners gekozen. De wijkraden zijn het middelpunt in de samenwerking tussen de wijk en de gemeente. De wijkraad nodigt wijkbewoners actief uit om mee te denken en mee te doen. De wijkraad brengt verschillende groepen in de wijk samen, luistert naar wat er in de wijk leeft en zorgt ervoor dat iedereen in de wijk mee kan doen.

 

Bekijk de volledige vergaderagenda voor alle wijken via: https://wijkraad.rotterdam.nl/
Meer informatie over de wijkraden: https://bit.ly/3Sw4pKD

 

Frequentie:
– Woensdag 13 december
– Woensdag 8 november
– Woensdag 11 oktober
– Woensdag 13 september
– Woensdag 9 augustus
– Woensdag 12 juli

Datum

13 dec 2023
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:30
Wijken