22 mei 07:28

Aanleveren

Openingsfeest Panna Competitie “Panna by RIO”

Het is bijna zover! De officiële competitie gaat in het begin van het nieuwe schooljaar van start. In teams van 2 tegen 2 gaan jeugdigen uit heel Feijenoord het tegen elkaar opnemen. De deelnemers zullen spelen in verschillende poules, die worden ingedeeld op leeftijd (9-10, 11-12 etc.). Zij zullen voor aanvang van de competitie een definitief wedstrijdschema krijgen. Deze worden gespeeld in een officiële pannakooi met een omtrek van 7 diameter.

Om het voor iedereen toegankelijk en bereikbaar te houden, zullen de wedstrijden plaatsvinden op diverse locaties. Doorgaans op de Playgrounds in de wijken Bloemhof, Hillesluis & Feijenoord.

Echter doen ze dit alleen! Door samen te werken met partners als Sportbedrijf Rotterdam, SOL, Stichting Brilliante en Gemeente Rotterdam kunnen ze dit soort projecten mogelijk maken.

Met de Opening op 13 juli willen ze de jeugdigen en buurtbewoners een gezellige dag bezorgen! Er zullen meerdere leuke activiteiten aanwezig zijn, waar men gebruik van kan maken, zoals springkussens en de pannakooi. Kom gezellig langs & doe mee!

Datum

13 jul 2023
Verlopen!

Tijd

14:00 - 18:00

Locaties

Playground Violierplein
Korenbloemstraat, Rotterdam