23 april 10:59

Aanleveren

Openbare vergadering Wijkraad Vreewijk

Meedoen, meedenken en meebeslissen! De wijkraad Vreewijk komt op voor de wijk. Via de wijkraad kunnen bewoners, organisaties en ondernemers bij de gemeente aandacht vragen voor dingen zij belangrijk vinden. Zoals meer groen, welzijn, bereikbaarheid van de wijk of veiligheid op straat.

Praat mee, vraag en maak kennis tijdens een vergadering!
Als u wilt inspreken kunt u dit doen tijdens een vergadering van de wijkraad. In de vergaderagenda van de wijkraad vindt u alle voorwaarde, ook de locatie, tijdstip en andere beschikbare informatie. Lees verder via https://wijkraad.rotterdam.nl/Calendar/OpenCategory/100000931

Bewonersinitiatieven
Als u een leuk idee voor de buurt heeft kunt u hiervoor subsidie aanvragen. Dat kan van alles zijn, zolang het gebied of de wijk er maar leuker, mooier of beter van wordt. Kijk voor meer informatie op Mijn.Rotterdam.nl of Opzoomermee.nl of neem contact op met uw wijknetwerker.

Over de wijkraad
Sinds maart 2022 heeft Rotterdam 39 wijkraden. De wijkraden worden elke 4 jaar door de bewoners gekozen. De wijkraden zijn het middelpunt in de samenwerking tussen de wijk en de gemeente. De wijkraad nodigt wijkbewoners actief uit om mee te denken en mee te doen. De wijkraad brengt verschillende groepen in de wijk samen, luistert naar wat er in de wijk leeft en zorgt ervoor dat iedereen in de wijk mee kan doen.

 

Datum

12 dec 2023
Verlopen!

Tijd

19:30 - 21:30
Wijken