24 juni 00:07

Aanleveren

Halloweenfeest in Vreewijk

Eindelijk is het dan zo ver: het grote Halloween evenement komt eraan!

Op 28 oktober gaan we griezelen in Vreewijk! Het terrein van Bike Recycling Holland wordt omgetoverd tot een heus spookplein! Vanaf het ‘spookplein’ beginnen ze eerst aan de verkleedoptocht. De kinderen lopen dan verkleed langs de deuren door een klein gedeelte van Vreewijk om snoep op te halen. Bij terugkomst is het ‘spookplein’ officieel geopend en kunnen de kinderen meedoen met leuke activiteiten, zoals marshmallows roosteren aan een bamboe stok boven een kampvuur. Ook is er een silentdisco in een spooktent en een creahoek waar o.a. maskers gemaakt kunnen worden. Rond 8 uur komt er een verhalenverteller een spannend kampvuur verhaal vertellen. Er is ook een dicht, donker springkussen met enge geluiden. Durf jij trouwens over een kerkhof te lopen? Dampende, groene, limo te drinken en afgehakte vingers te eten? Wij zijn benieuwd!

Het kind met het mooiste/engste kostuum wint een leuke prijs! De bewoners die op de route van de verkleedoptocht wonen met de mooiste versierde tuin maken ook kans op een prijs. Volgende week komen ze bij de bewoners op de route langs voor meer uitleg.

Meld je snel aan door naam en leeftijd te mailen naar: Mijnvreewijk@hotmail.com. Ze verwachten een grote opkomst, maar helaas zijn plekken niet ongelimiteerd. Voor het krijgen van extra informatie of het aanmelden als vrijwilliger, kun je ook altijd mailen. Je krijgt niet direct een bevestiging van aanmelding. Geen bericht is goed bericht. Mocht je aanmelding wel te laat zijn, dan hoor je dit uiteraard wel! Ze hopen je tijdig te kunnen informeren wanneer dit het geval is.

Dan nog even dit: om 18:00 begint de optocht. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, minimaal 15 min. van te voren. Kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassenen meedoen. De deelnemers krijgen een bandje bij de ingang, zo weten bewoners welke kinderen bij het evenement horen. Het kan voor sommige kinderen spannend zijn, houd hier rekening mee. De organisatie kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de gevolgen hier van. Uiteraard hebben ze wel geprobeerd het evenement voor alle kinderen toegankelijk te maken. Ze kijken er erg naar uit!

Dit bewonersinitiatief is mede mogelijk gemaakt door: Stichting Opzoomer Mee, Stichting Bike Recycling Holland, Gemeente Rotterdam

Datum

28 okt 2023
Verlopen!

Tijd

18:00 - 21:00

Locaties

Voorde 169
Vreewijk, Rotterdam
Wijken