25 september 03:04

Aanleveren

Gratis Rechtshulp bij Stichting Je Goed Recht aan de Beijerlandselaan

Op donderdagmiddag 21 september opent Stichting Je Goed Recht een splinternieuwe ‘winkel’ aan de Beijerlandselaan 136b. Vanaf dit najaar vind je het kantoor op deze plek in het midden van de bruisende laan.

De winkel is er voor iedereen. Bewoners, ondernemers, wijkpartners, en andere geïnteresseerden nodigen ze van harte uit om binnen te lopen. Ze vertellen je graag meer over de organisatie, helpen je direct met juridisch advies of bij het maken van een afspraak. De winkel is van maandag tot en met donderdag geopend van 09.30 – 15.30. Heb je een vraag? Wil je een afspraak maken voor een van de spreekuren? Of gewoon even kennismaken? Je bent van harte welkom!

Stichting Je Goed Recht biedt gratis rechtshulp aan Rotterdammers. Tijdens de spreekuren in verschillende wijken in Rotterdam geven ze advies en helpen ze met juridische vragen. Heb je bijvoorbeeld een probleem met je woning of huurbaas? Of is er iets veranderd aan je werk, uitkering of pensioen? Heb je vragen over familie, een huwelijk, erfenis of omgangsregeling? Of heb je hulp nodig bij een probleem met een verzekering, telefoon- of energiecontract? Maak dan snel een afspraak voor een van de spreekuren. Iedere dinsdag tussen 12.00 en 15.00 en donderdag tussen 09.30 en 12.30 kun je terecht bij het spreekuur bij het Huis van de Wijk de Hillevliet.

Voor een afspraak bel, app, of mail je naar: 06-27 14 02 12 of afspraak@stichtingjegoedrecht.nl.

Datum

21 sep 2023
Verlopen!

Tijd

16:00 - 18:30

Locaties

Beijerlandselaan 136
Rotterdam
Wijken