3 maart 15:53

Aanleveren

Dialoog- en Ramadan Tent

Saamhorigheid in de wijk is een groot goed, maar lijkt soms zo ver weg. Zelfs het samenwerken en bij elkaar komen is vaak al moeilijk genoeg. Er staat soms van alles in de weg. Met de komst van de vastenmaand Ramadan, willen ‘wij’ hier graag verandering in brengen en bijdragen aan de saamhorigheid in de wijk. ‘Wij’ zijn Stichting Openhaard, Stichting Mano, Netwerk Nieuw Rotterdam, SOL, Gemeente Rotterdam, Kracht van de mens, Stichting Mara en andere partners.

Graag nodigen ze jullie als buren dan ook uit voor de Ramadan dialoog- en ontmoetingstent, om samen en in het bij zijn van onze Burgemeester Ahmed Aboutaleb, na te denken wat er nodig is om vanaf heden de saamhorigheid vast te houden. Wat kunnen ze in de komende maanden (nog meer) voor de buurt/wijk betekenen en welke initiatieven willen ze hiervoor opzetten? Voor een begin en om de eerste stap samen gezet te hebben, organiseren ze op maandag avond 27 maart 2023 een bijeenkomst met als thema: “Naar elkaar omzien”.

Bewoners van Hillesluis gaan met elkaar en met onze diverse Rotterdamse gemeenschap in gesprek in de Ramadan Dialoog- en Ontmoetingstent! Gelukkig kan het weer… Door samen te komen, elkaar te ontmoeten, contacten te verdiepen, kunnen we bruggen bouwen. Samen bereiken we meer. Uiteraard onder het genot van een heerlijke iftar maaltijd.

De bijeenkomst vindt plaats op het plein vóór het STEREO gebouw op de Brabantseplein 2. De inloop is 18.30 uur en het programma start om 19.00 uur. Kunt je ze laten weten of je aanwezig kunt zijn? Dit kun je doen door te mailen naar: stereo@stichtingopenhaard.nl. Ook bij andere vragen of opmerkingen, kun je ze via dit mailadres en WhatsApp nummer 06-17611560 benaderen. LET OP: aanmelden is verplicht. Dit in verband met de catering, de (brand)veiligheid en aantal mensen die wij kunnen ontvangen in de tent.

Datum

27 mrt 2023
Verlopen!

Tijd

18:30 - 21:30

Locaties

Brabantseplein
Brabantseplein, 3074 SX, Rotterdam
Wijken