17 juni 07:03

Aanleveren

De Tweeduizend-meter-maaltijd komt eraan!

Op 20 augustus organiseren Niffo, Putsebocht 3, Grondstoffenstation, Verhalenhuis Belvédère en Zuid. Boijmans Van Beuningen een kennismakingsroute met een ‘lopend buffet’ van Hillesluis tot Katendrecht: De Tweeduizend-meter-maaltijd. Eet je mee?

De Tweeduizend-meter-maaltijd is een gratis twee kilometer lange ontdekkingstocht over Rotterdam-Zuid vol eten, muziek, beeldende kunst, erfgoed en verhalen. Door middel van een menukaart loop je van Katendrecht tot Hillesluis langs vijf verschillende locaties met elk hun eigen gang. Tijdens dit lopende buffet zal er op iedere locatie langs de route wat te proeven zijn, maar ook organiseren de locaties een eigen programmering waar je iets kan doen, horen, kijken of beleven.

Er is geen vaste route in de wandeling. Je kan op elke locatie de route beginnen. Speciaal voor deze dag rijdt er ook een gratis elektrische shuttlebus tussen Verhalenhuis Belvédère en NIFFO. Voor meer informatie over het programma kan je terecht op de websites van de deelnemende locaties. Zien we je dan?

Datum

20 aug 2023
Verlopen!

Tijd

12:00 - 17:00

Locaties

Rotterdam-Zuid