24 juli 11:48

Aanleveren

Hoofdfoto LikeJeWijk Aandebakgarantie zorg kinderopvang

AanDeBak-garanties voor Rotterdamse jeugd in het Zuidplein theater!

In het Zuidplein theater namen leerlingen van het Zadkine en Albeda College een AanDeBak-garantie in ontvangst uit handen van ambassadeurs uit de Kinderopvang en de Rotterdamse zorg.

‘Met een AanDeBak-garantie weet je zeker dat je een baan hebt na je opleiding. Geen sollicitatie voor jou dus en gelijk geld verdienen!’

Wat is de AanDeBak-garantie?
Om te zorgen dat jongeren op Rotterdam Zuid een goede start in de arbeidsmarkt hebben, krijgen ze een AanDeBak-garantie. Dit is een garantie voor werk na het behalen van een mbo-diploma in de sectoren zorg, bouw &i infra, defensie, techniek, politie, haven, kinderopvang, food, transport & logistiek en installatie & metaal. Dit betekent dat jongeren van Zuid die kiezen voor een opleiding met een AanDeBak-garantie al bij aanvang van de opleiding zeker zijn van werk. Nog steeds kiezen veel jongeren van Zuid op dit moment voor opleidingen in de juridische en administratieve sectoren terwijl het banenaanbod in deze sectoren juist daalt. Dit zorgt ervoor dat veel van deze jongeren geen werk vinden na het behalen van een diploma.

Opleidingen
De opleidingen met een AanDeBak-garantie worden gegeven op het Albeda Zorgcollege, Lentiz Life College in Vlaardingen, het STC mbo college, het Techniek College Rotterdam en Zadkine.

Meer info via https://aandebakgarantie.nl/

#NationaalProgrammaRotterdamZuid #NPRZ #Rotterdam #AanDeBakgarantie #Zadkine #Albeda #deRotterdamseZorg #ZuidpleinTheater

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten