IMG_8906

Vrijwilligers gezocht voor taalles, huiswerkbegeleiding en naailes

Laat je licht schijnen op Zuid en help gezellig mee! Licht op Zuid organiseert activiteiten met en voor bewoners. Voor de activiteiten zijn zij op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

– Heb je wat ervaring met naaien en vind je het gezellig anderen te ontmoeten uit de wijk? Start dan met je eigen groepje een naaiatelier. De ruimte, naaimachines en andere materialen hebben wij! Het enige wat nog mist is een enthousiaste creatieveling die andere dames wil helpen met hun project. (tijd en dag in overleg)

– Vind je het leuk om met kinderen te werken? Kom dan helpen bij de huiswerkbegeleiding voor kinderen van groep 5 t/m 8. Je helpt de kinderen met het huiswerk en biedt een luisterend oor. (woensdagmiddag 16.00-17.00 uur)
– En vind jij het ook belangrijk dat mensen goed Nederlands kunnen spreken, schrijven en lezen? Meld je dan aan als vrijwilliger voor de taallessen. (tijd en dag in overleg)

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Hester (06 16 07 32 78 of hester@lichtopzuid.nl).
Bedankt voor het insturen Hester naar Like Je Wijk!

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰

📧 Stuur zelf jouw nieuws, info over activiteiten, tips, hulpvragen in en informeer de wijk via Like je Wijk. Stuur het simpel in via https://tinyurl.com/krxcvvrm

 

 

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten

Dag lief Hillesluis

Vorige week was er een afscheidsmoment georganiseerd door bewoners voor stadsmarinier Sana, ze stuurde zelf nog even dit