28 mei 17:03

Aanleveren

3-jaar

3 jaar wijkagent

01-01 is voor wijkagent Maurice niet zomaar een datum. 01-01-2020 werd hij namelijk wijkagent in Hillesluis. 01-01-2023 mag hij alweer 3 jaar deze prachtige functie uitvoeren.

Het is eigenlijk niet in woorden uit te drukken hoeveel mooie en feijne dingen hij al heeft mogen beleven. Er zijn voor bewoners, ondernemers en bezoekers van de wijk. Samen met #teamHillesluis elke dag werken om Hillesluis veilig te houden, veiliger en schoner te maken. Mensen waarderen die het goed doen, mensen adviseren om het beter te doen en mensen corrigeren die het niet (helemaal) goed doen. Luisteren naar elkaar en praten met elkaar. Niet alleen luisteren maar het vervolgens ook zo goed als mogelijk omzetten in daden. Met (inter)nationale delegaties door de wijk lopen om hen te laten zien hoe ze het wijkwerk uitvoeren. Dit gebeurd ook met (on)bekende Nederlanders vanuit allerlei hoeken; de korpschef van politie, gemeentelijke politici, samenwerkende netwerkpartners, landelijke politici, de eenheidschef van politie, journalisten, studenten en overige belangstellenden.

Met trots en passie laat hij hen zien en vertel hij ieder over ons Hillesluis en hetgeen er dagelijks gebeurd en wat er volgens hem nog zal moeten gebeuren. Met deze 30 foto’s toont hij maar een heel klein stukje van al deze ervaringen. Laten we er met zijn allen weer een topjaar van maken!

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten