ONZE MISSIE

Sociale impact in de haarvaten van de wijk.

Like Je Wijk informeert, motiveert, stimuleert, 
inspireert en activeert.

like je wijk

De sleutel tot positieve verandering.

Een goed geïnformeerde en betrokken gemeenschap is de sleutel tot positieve veranderingen. Like Je Wijk motiveert, versterkt en verbindt wijken door bewoners, organisaties en gemeenten te helpen met het bieden van inclusieve en toegankelijke producten en concepten die de interactie en samenwerking tussen wijkbewoners, organisaties, gemeenten en andere stakeholders stimuleert. 

Als ondernemer ben ik sinds 1984 werkzaam in de wijk Beverwaard. Een platform als Like Je Wijk vormt een belangrijke schakel met de wijk. Het is informatief en positief en zo weet ik wat er speelt in de wijk waarin ik werk.

Ton Schouwenburg

Eigenaar / bestuurder winkeliersvereniging Beverwaard

onze diensten en producten

Voor gemeenten, overheidsinstellingen, corporaties,
wijk- en buurtorganisaties en welzijnsorganisaties.

WijkCommunicatie

Vanuit het buro voor WijkCommunicatie biedt Like Je Wijk een uitgebreid scala aan diensten en producten.

WijkPlatform

Werk samen met bewoners, overheden, wijkorganisaties en ondernemers aan optimaal gebieds- en wijkgericht bereik en positieve impact.

WijkKrant

Maak een WijkKrant met Like Je Wijk en de buurt. Zo informeren we elkaar niet alleen online maar ook huis-aan-huis

WijkGids

De online en offline duurzame en informatieve sociale kaart van de wijk waarmee het wijknetwerk zichtbaar en beter bereikbaar is.

Like Je Wijk is uniek

Waarom kiezen voor Like je Wijk.

Wij zijn al 10 jaar specialist in wijkcommunicatie en nog steeds onafhankelijk. Like Je Wijk is "van" iedereen en "voor" iedereen. Wij zijn er voor gemeenten, woningcorporaties, wijk- en buurtorganisatie en welzijnsorganisaties. Daarnaast komen wij op voor de zwakke en minder sterke inwoners en organisaties in jouw wijk.

Onafhankelijk en voor jouw wijk

Wij zijn onafhankelijk en er voor jouw wijk. En daar kun jij handig gebruik van maken.

Bereik tot in de haarvaten van jouw wijk

Met onze wijkwebsites en wijksocials bouwen wij aan community's met een zeer hoog bereik.

Permanente aandacht voor het positieve

Door permanent aandacht te geven aan het goede en de positieve ontwikkelingen in jouw wijk bieden we samen een tegenwicht tegen de negatieve berichtgeving en beeldvorming.

60% van de content komt van de inwoners uit de wijk

Dit is het fundament van Like Je Wijk. Inwoners sturen zelf foto’s, filmpjes en informatie in over hun buurtactiviteiten, initiatieven en ander positief nieuws.

Portfolio

Een selectie van werk
waar wij trots op zijn

Rotterdammert Bedankt!

In opdracht van de Verkeersonderneming bedacht Like Je Wijk het crossmediale concept 'Rotterdammert Bedankt'.

Zeven WijkPlatformen in Rotterdam-Zuid

De grootste social wijkcommunities van Rotterdam vind je op de zuidoever.

WijkKranten in Hillesluis en Bloemhof

In Hillesluis en Bloemhof leest men nieuws uit de wijk niet alleen online, maar ook aan de keukentafel!

WijkGids IJsselmonde

Hier zijn al 300 locaties zichtbaar in de WijkGids. Het stimuleert de zelfredzaamheid en zorgt voor zichtbaarheid van alles wat de wijk vooruit helpt.

alliantiepartners & opdrachtgevers

Waar we ongelofelijk trots op zijn

Het samenwerkingsverband de "Like Je Wijk Alliantie," brengt diverse stakeholders samen die zich gezamenlijk inzetten om de basis-realisatie van Like Je Wijk mogelijk te maken in de wijk. Deze stakeholders noemen wij Like Je Wijk AlliantiePartners. En die AlliantiePartners delen het geloof in de positieve kracht van de Rotterdamse wijken en leveren een bijdrage aan het verbeteren van de leefbaarheid in de wijken.

Naast AlliantiePartners heeft Like Je Wijk ook opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers zetten Like Je Wijk in voor het bereiken van diverse doelstellingen op het gebied van wijkcommunicatie. Denk hierbij aan het produceren en/ of publiceren van communicatiemiddelen, content of advertentiemateriaal, dat onderdeel uitmaakt van een stedelijke of wijkgerichte campagne. Daarnaast maken zij gebruik van het bereik en impact van onze wijkwebsites, wijksocials, wijkkranten of wijkgidsen.

wat gebruikers zeggen
Als wijkagent stuur ik geregeld berichten in via de app van Like Je Wijk, laagdrempelig en gebruiksvriendelijk. De layout van de wijkwebsite en socials ziet er uitnodigend uit om de artikelen te gaan lezen. Verbinding maken op digitaal en fysiek vlak zijn voor mij als wijkagent essentieel. Ik vind het belangrijk dat er ook positieve berichten worden getoond. De wijkkrant is een mooi fysiek onderdeel van het WijkPlatform in mijn wijk. Team Like Je wijk is erg sociaal en denken graag mee over een item. Men is ook creatief en kundig. Keep up the good work!
Maurice Schnitker - wijkagent Hillesluis Rotterdam

Meer informatie nodig?

Neem vrijblijvend contact met ons op en laat je verrassen.

Scroll naar boven