LikeJeWijk

Feestelijke lancering LikeJeWijk | WijkPlatform Ypenburg.

Tijdens een gezellig druk event op zaterdag 13 mei 2023 organiseerden de bewonersorganisaties van Ypenburg in het winkelcentrum de lancering van LikeJeWijk Ypenburg. Op vertoon van een huis-aan-huis verspreide uitnodiging voor de lancering, kon een gratis ijsje worden gehaald en was er voor de allerkleinsten een springkussen.

? ?????? ?? ????? ??? ?? ?????????:

Voorbijgangers die een kijkje kwamen nemen, kregen onder genot van een kopje koffie of thee met wat lekkers, een uitleg over LikeJeWijk Ypenburg en hoe ze zelf actief mee kunnen gaan doen. De Bewonersorganisaties van Ypenburg (BPY) zijn ontzettend trots dat zij gestart zijn met hun nieuwe wijkplatform LikeJeWijk Ypenburg.

Met ondersteuning van de Gemeente Den Haag is LikeJeWijk Ypenburg hét nieuwe wijkplatform voor alle inwoners, organisaties en gemeentelijke instellingen in de wijk en buurten van Ypenburg. Voor al het nieuws over Ypenburg, nieuws uit jouw buurt, activiteiten, wijkgids, sociale media en meer!

Ontdek meer via > https://linktr.ee/ypenburg