LikeJeWijk

LikeJeWijk nu ook in Ypenburg, Den Haag.

Wij zijn ontzettend trots dat wij nu ook starten in Den Haag. Bewoners Platform Ypenburg (BPY) wilde al een tijdje hun bestaande buurtwebsite vernieuwen en daarnaast slimmer en sneller samenwerken met hun inwoners. En vooral iedereen in Ypenburg simpel mee kunnen laten doen met hun buurtplatform.

Na een gedegen oriĆ«ntatie onder verschillende oplossingen heeft Bewoners Platform Ypenburg onlangs bewust gekozen voor het LikeJeWijk Wijkplatform. De groep betrokken bewoners gaat nu zelf aan de slag met het Wijkplatform en kunnen dagelijks nieuws, tips en activiteiten delen met heel Ypenburg via de Wijkwebsites en Wijksocials.

Wijkorganisaties, gemeente en uiteraard ook bewoners kunnen met de LikeJeWijk App zelf 24/7 meedoen door mooie plaatjes, nieuws en activiteiten in te sturen. De community managers (Karst, Danielle, Laura en Astrid) werken met het LikeJeWijk Dashboard, waarmee ze makkelijk kunnen samenwerken, de wijksocials kunnen bedienen en de nieuwe website up to date kunnen houden.

Ypenburg is een wijk die bestaat uit zes buurten met heel veel actieve bewonersgroepen die hun krachten hebben gebundeld in Bewoners Platform Ypenburg. Binnenkort zijn de nieuwe Wijkwebsite en Wijksocials voor Ypenburg beschikbaar.

Begin april heeft het team van Bewoners Platform Ypenburg een training gehad, waarna zij zelf met het Wijkplatform aan de slag zijn gegaan om de eerste mooie plaatjes, nieuws-item en activiteiten te plaatsen. Wij zijn nu nog niet LIVE, maar medio mei gaan we ONLINE!