6 oktober 00:43

Zevenkamp

Sinterklaasfeest in Zevenkamp!

Na de griezels van Halloween komen er nu wel hele vriendelijke gasten. SINTERKLAAS HIJ KOMT. De feestelijke intocht is op zaterdag 13 november. Dan vertrekt Sinterklaas om 14.00 uur vanaf de volkstuinvereniging De Tochten met zijn Pieten en fanfare. Rond 14.30 komt hij dan aan op het Ambachtsplein. Tijdens deze dagen kan er bij Bea van Opto-Ring aan het Ambachtsplein 14-16 een kleurplaat worden afgehaald EN ook weer worden ingeleverd. Sinterklaas zal dan rond 15.00 uur bekend maken welke 5 jongens en welke vijf meisjes de teken- en kleurwedstrijd gewonnen hebben.

De hoofdprijs is een bezoek van Sinterklaas en Pieten thuis. De platen moeten voor 10 november 12.00 uur ingeleverd zijn bij Bea.Doordat de coronaregels nog steeds geldig zijn, kan Sinterklaas alleen kinderen tot 12 jaar bij hem op het podium roepen. Anders zouden er QR-codes gescand moeten worden en daar hebben de Pieten hele grote problemen mee.

Deel dit bericht:

No posts found!

No posts found!

Categorie├źn

Gerelateerde berichten

ZoZoZevenkamp

Onder de naam ZoZo Zevenkamp organiseren WollefoppenGroen & Co samen met verschillende partners allerlei leuke Workshops, Muziek, Optredens