5 oktober 22:37

Zevenkamp

IMG-20220312-WA0012

Op en top Zevenkampers

Zevenkamp bestaat nu alweer ruim 40 jaar. Een goede aanleiding vonden wij om speciale Zevenkampers in het zonnetje te zetten. Hierbij denken wij aan geslaagde Zevenkampers, kanjers uit Zevenkamp, bijzondere Zevenkampers. Weet jij iemand im in deze rubriek belicht te worden, laat het ons dan weten.

We zijn ooit begonnen met Maudo Allround Services. Manuela en Udo kennen elkaar al 18 jaar. Ze zijn samen in de buurt als vrienden opgegroeid.Onder bijzondere omstandigheden hebben ze elkaar 3 jaar geleden gevonden in de liefde en zijn nog steeds stapelverliefd. Zij zijn nu als succesvol ondernemer bezig om een leven op te bouwen in de wijk Zevenkamp.

Udo is zijn opleiding begonnen op de Ds. J.J. Buskesschool aan de Ben Websterstraat. Met veel klasgenoten uit die tijd heeft hij nog steeds contact en behoren tot zijn groeiende klantenkring. Udo heeft samen met Manuela in 2020 ee klusbedrijf gestart met de naam Maudo Allround Services. He bedrijf is er niet zonder slag of stoot gekomen. Udo heeft na de nodige opleiding voor verschillende bazen gewerkt, waarbij hij alle facetten van het vak onder de knie heeft gekregen.

Manuela heeft 10 jaar kantoorwerk gedaan als o.a. servicemedewerkster en later accountmanager. Manuela was al een tijd bezig om een eigen onderneming te starten en is in februari 2020 begonnen met Flawless Glow. Flawless Glow is gespecialiseerd in full body waxing, V-steam en de Vajacial. Tevens maakt Flawless Glow ook 100% natuurlijke scrub voor de intieme zone(V-streek). Flawless Glow maakt ook zelf rozenberen in verschillende kleuren en designs.

www.flawlessglow.nl en https://bit.ly/3alfnNq

Doordat Covid-19 het moeilijk maakte om Flawless Glow draaiende te houden, hebben Udo en Manuela besloten een tweede bedrijf te beginnen, het al eerder genoemde Maudo Allround Services. Maudo is een allround klusbedrijf die verschillende werkzaamheden aanbiedt. Zoals stucwerk, timmerwerk, renovaties van gehele woningen en verbouwingen. Ook de aanleg van tuinen is voor hen geen probleem. Omdat kwaliteit één van hun speerpunten is, zal indien nodig een beroep worden gedaan op specialisten. Maudo is te bereiken onder telefoonnummer 06 8501 9184. https://bit.ly/3pD93Hs

Deel dit bericht:

No posts found!

No posts found!

Categorieën

Gerelateerde berichten

ZoZoZevenkamp

Onder de naam ZoZo Zevenkamp organiseren WollefoppenGroen & Co samen met verschillende partners allerlei leuke Workshops, Muziek, Optredens