4 juni 03:47

Aanleveren

Bpt Morgenweide plattegrond met logo

Buurtpreventieteam (BPT) Morgenweide

Wist je dat de veiligheid en leefbaarheid van onze buurt kan worden verbeterd met jouw hulp? Buurtpreventie Morgenweide is op zoek naar enthousiaste buurtbewoners om ons team te versterken.

Buurtpreventie Morgenweide is een succesvol samenwerkingsverband tussen politie Ypenburg, gemeente Den Haag en buurtbewoners. Samen zorgen we voor een veiligere en aangenamere wijk voor iedereen. Door mee te lopen met ons team, kun je een verschil maken voor jezelf en de buren.

Stel je eens voor dat onze buurt nog veiliger en beter beschermd is tegen problemen zoals inbraken, rondzwervend afval en gevaarlijke situaties. Jij kunt hieraan bijdragen door deel te nemen aan ons buurtpreventieteam en samen te werken met andere vrijwilligers, de gemeente en wijkagenten.

Word nu onderdeel van Buurtpreventie Morgenweide en help ook mee de veiligheid en leefbaarheid in Morgenweide verder te verbeteren. Of je nu wekelijks of maandelijks tijd hebt om mee te lopen, jouw inzet is van grote waarde. Meld je aan voor een proefloop om te ervaren of deelname aan het buurtpreventieteam iets voor jou is.

Volg ons op Facebook en Twitter voor updates en meer informatie:
www.facebook.com/BPTMorgenweide
https://twitter.com/BPTMorgenweide

Heb je vragen over buurtpreventie in Morgenweide of wil je aanmelden om mee te lopen? Stuur dan een e-mail naar bpt@morgenweide.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt ons natuurlijk ook altijd aanspreken op straat voor meer informatie.

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten