3 juni 17:00

Aanleveren

Vitaliteitsdag voor senioren uit Leidschenveen-Ypenburg

Op zaterdag 17 juni organiseert Sportief Plus in wijkcentrum Piet Vink een Vitaliteitsdag. Dit is een dag waarop senioren uit de wijk langs kunnen komen voor een vitaliteitscheck, informatie over aanbod in de wijk en/of een lekker bakkie koffie of thee.  Op deze dag is ook een informatiemarktje waar ouderen informatie kunnen krijgen over het aanbod in de wijk. Verschillende activiteitenaanbieders hebben hier hun eigen tafel en kunnen de senioren informeren over de activiteiten die zij aanbieden waar de senioren aan zouden kunnen deelnemen.

Benieuwd naar uw huidige gezondheidssituatie?
Meer weten over een gezond voedingspatroon? Kom ook naar de vitaliteitsdag waarbij sport, voeding, gezondheid en welzijn centraal staat. Laat gratis uw gezondheid checken door professionals en doe mee aan verschillende beweegworkshops. Test op deze dag uw uithoudings- en krachtvermogen, balans, bloeddruk, cholesterol, geheugen en nog veel meer.

Tijdens de vitaliteitsdagen geven we u genoeg inzicht in uw algehele gezondheid en sturen we u met frisse energie op pad richting het bestaande aanbod van partners in de gemeente.

U kunt zich aanmelden op de website van Sportief Plus , daar vindt u ook een impressie van de Vitaliteitsdagen van vorig jaar.

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Stephan Schram via s.stam@sportiefplus.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen met hem op 06-28541894

 

 

 

Datum

17 jun 2023

Tijd

10:00 - 16:00
Wijkcentrum Piet Vink

locaties

Wijkcentrum Piet Vink
Laan van Hoornwijck 260 2497 ED Den Haag
Sportief Plus

Organisator

Sportief Plus
Email
info@sportiefplus.nl
Website
https://www.sportiefplus.nl/