25 maart 22:07

Vreewijk

Cultuuronderzoekers-lanceren-hun-project-Vlaggen-van-Vreewijk-Hoofdafbeelding-LikeJeWijk-uu1rQ

Cultuuronderzoekers lanceren project Vlaggen van Vreewijk

Jack Bardwell, een van de cultuuronderzoekers in Vreewijk (samen met Eros en Janneke, zie ‘De Vreewijker’ nr. 4, September 2021) gaat als onderdeel van van het cultuuronderzoek het project ‘Vlaggen van Vreewijk’ lanceren.

Dit is een workshop waarin onder leiding van de cultuuronderzoekers samen met bewoners van Vreewijk verhalen over wonen in Vreewijk vertaald worden in beeld, in de vorm van een serie vlaggen. Deelnemers maken een ontwerp aan de hand van hun eigen verhaal en hiervan wordt vervolgens een vlag gemaakt van stof. Dat kan de deelnemer zelf doen of samen met iemand anders, die handig is met naald en draad. De workshop wordt afgesloten met een parade waarbij de vlaggen op verschillende locaties in de wijk worden geshowd, voor iedereen te zien!

Doe mee!
Ben je handig met een naaimachine, wil je graag je verhaal vertellen en er een vlag-ontwerp over maken of wil je gewoon luisteren en meepraten met de verhalen? Doe dan mee! En ook als je een vlaggenmasthouder aan huis hebt die je beschikbaar wilt stellen, neem dan contact op. Deelname is gratis.

De workshops vinden plaats in Het Witte Paard, Groenezoom 245.
Tijdens de workshops wordt gezorgd voor een lunch.

Workshop 1: Vertalen van de verhalen naar vlaggen 2 april 10:00 – 16:00 uur
Workshop 2: Vlaggen naaien en paraderen 3 april 10:00- 16:00 uur

Stuur een mail naar: cultuuronderzoekers@gmail.com

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten