9 februari 01:14

Vreewijk

Bewust-Vreewijk-Voor-en-Door-Vreewijk-e.o.-Hoofdafbeelding-LikeJeWijk-vTbyh

Bewust Vreewijk, voor en door Vreewijk e.o.

Wist je dat Bewust Vreewijk gevestigd is in Huis van de Wijk de Brink? Wij hebben daar een echte Vreewijkse Bewust Vreewijk e.o. weggeefzolder! Weggeefzolders mogen openen met alleen maar gedoneerde spullen, ook wij hebben gedoneerde spullen van bewoners in Vreewijk en omliggende buurten. Zo bieden wij verschillende artikelen aan, zoals dames, heren en kinderkleding, baby spullen, speelgoed, woonaccessoires, klein huishoudelijk goed en wat we allemaal verder kwijt kunnen op de zolder nemen wij aan. Alles wat nog een volgende ronde mee kan, komt de zolder op.

Soms hebben we ook levensmiddelen en luiers. Alles wat we gedoneerd hebben gekregen staat op de zolder uitgestald. U mag altijd doneren. Het aantal stukken dat u gedoneerd heeft mag u in principe weer mee terug nemen, maar dat hoeft niet!

Kan je zelf niks doneren om weer gratis spullen mee te nemen? Geen probleem! Dan kunt u contact opnemen met Lisa via: Lisa.beenhakker@bewustvreewijk.nl. Dan kunt u een gesprek inplannen om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Ook mag u altijd gewoon langskomen en kunt u een bijdrage missen? Dan mag u ook betalen voor de spullen. De donaties gaan allemaal geheel naar Bewust Vreewijk en de weggeefzolder!

Wij ondersteunen met Sinterklaas kinderen die bekend zijn bij de Sint. Iedereen van 0 tot 17 jaar krijgen rond Sinterklaas een mooi cadeautje. Wij kunnen brood nood bieden en wij kunnen uw kind(-eren) aanmelden voor jeugdfonds sport en cultuur. Ook kunnen wij u doorverwijzen of aanmelden bij andere instanties en hulpverleners in de wijk.

Ook houden wij u op onze pagina op de hoogte van alle activiteiten in de wijk Vreewijk. Deze activiteiten worden door ons en/of andere organisaties of bewoners georganiseerd. Iedereen mag aanschuiven en meedoen!

Like onze Facebook-pagina en wordt lid van onze Facebookgroep de weggeefzolder. Neem ook een kijkje op onze website www.bewustvreewijk.nl en wie weet tot snel!

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten