30 maart 03:28

Vreewijk

Atomium-61-dit-jaar-61-jaar.-Maak-kennis-met-Marijke-Hoofdafbeelding-LikeJeWijk-JJSPP

Atomium ’61 dit jaar 61 jaar: maak kennis met Marijke

Handbalvereniging Atomium ’61 is een begrip in Vreewijk. De vereniging telt meer dan 10 handbalteams, waarnaast ze ook ruimte biedt voor allerlei andere sport en recreatie. Van 2 tot 88 jaar, voor iedereen is er iets te beleven en bewegen! Van Nordic walking tot peutergym en van tennis tot koersbal. De vereniging haar vrijwilligers verwelkomen iedereen die wil bewegen of een bakkie koffie wil.

Een van die vrijwilligers is Marijke. Ze is lid van Atomium ’61 sinds 1970, waar ze tot haar 55e handbal speelde. Ze heeft zo ongeveer alles meegemaakt met de club, waar ze op dit moment duo-voorzitter van is. Ze houdt zich vanuit die positie m.n. bezig met de recreatiesporten en maatschappelijke activiteiten bij de club. Ze is onderdeel van een harde kern leden die de club al sinds jaar en dag draaiende houdt. Ze straalt als ze er over vertelt: “dit is een geweldige manier om in contact met de mensen te blijven, in beweging te blijven en bij te kunnen dragen aan de maatschappij.”

In 2022 viert Atomium ’61 haar 61-jarig bestaan. Nadat het 60-jarig jubileum geen doorgang kon vinden door de Coronacrisis, werd het ludieke voorstel om dan het 61-jarig jublieum te vieren in het leven geroepen. Door het hele jaar worden er activiteiten georganiseerd, met als pronkstuk de reunie op 2 juli. Een feestelijke dag om oud-leden te herenigen en jubilarissen in het zonnetje te zetten.

Atomium ’61 verwelkomt graag alle Vreewijkers die zin hebben in een beetje beweging. Elke activiteit of training is kosteloos te bezoeken om kennis te maken. Aanmelden kan via info@atomium61.nl, maar binnenlopen is ook geen probleem!

Clubhuis Atomium ’61
Sparrendaal 91
3075 ZK Rotterdam
010-432 15 06
Instagram
Facebook

Reporter Tomas deelde het artikel en de foto’s met ons! Bekijk de foto’s en het programma aan activiteiten hieronder. 

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten