25 september 02:37

Pendrecht / Zuidwijk

Kidsdance in Pendrecht

Is jouw kind ook altijd lekker aan het dansen, springen, swingen en uitleven op de nieuwste hits? Dan is Kidsdance iets voor jouw kleine!

Tijdens de Kidsdance lessen maken ze bij Dansschool Footstepz gebruik van verschillende muziek- en dansstijlen. De muziekstijlen zijn Pop, R&B, Latin, House e.a. Voorbeelden van de dansstijlen zijn: Streetdance, Jazzdance, Modern, Showdance, Hiphop, etc. Bij Kidsdance krijgen de kinderen één of meerdere choreografieën aangeleerd. Ook leren ze spelenderwijs de basisbeginselen van dans, zoals het uitvoeren van verschillende danspasjes, het aannemen van een juiste houding, op de maat dansen, het herkennen van muziekfrases en het leren onthouden van pasjes. Verder spelen we iedere les gezellig met z’n allen een dansspelletje!

Kidsdance is goed voor de conditie, draagt bij aan de muzikale vorming, stimuleert de motorische-, sociaal-emotionele en verstandelijke ontwikkeling en last but not least: het is ontzettend leuk om te doen!

Wekelijks op zondag van 11:00 tot 12:00 uur worden deze lessen gehouden in de Gymzaal aan de Krabbendijkestraat voor kinderen van 6 t/m 9 jaar.

Je kunt je aanmelden voor een gratis proefles via: http://www.dansschoolfootstepz.nl/PROEFLES/