29 mei 10:38

Lombardijen

golden

Figuranten gezocht: ‘GoldenSports’-les

Donderdag 24 maart wordt er een wervingsfilmpje gemaakt voor de interventie ‘GoldenSports’. Deze interventie wordt bij Hockeyclub Feijenoord, Rotterdam geïmplementeerd.

Er zijn momenteel 3 deelnemers die aan de interventie deelnemen en voor een aansprekende wervingsfilm zou het mooi zijn als er nog een aantal senioren extra bij zijn. Daarom zijn ze op zoek naar senioren die donderdag 24 maart van 10:00 – 11:00 uur mee willen doen met de ‘GoldenSports’-les bij Hockeyclub Feijenoord (Olympiaweg 350, Rotterdam) en op die manier als figurant voor de wervingsfilm willen optreden. Zij worden gevraagd om 9:30 – 9:45 uur aanwezig te zijn. Het dragen van sportkleding is niet nodig, wel is het belangrijk om kleding te dragen waar gemakkelijk in bewogen kan worden. Hockeyclub Feijenoord is met RET tram 23 te bereiken (halte Dwarsdijk).


Als dank voor de hulp zal er na de opname een kopje koffie/thee met een tosti worden genuttigd. Ken je een senior die het leuk vindt om mee te doen? Meer informatie of aanmelden kan via Nicole van Winden: njm.vanwinden@rotterdam.nl of 0639111402.

Hans deelde het bericht met ons!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

No posts found!

No posts found!

Categorieën

Gerelateerde berichten