1 juli 22:26

Lombardijen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Open dag aan de Maeterlinckweg

juni 4 @ 12:00 - 16:00

Zaterdag 4 juni tussen 12.00 en 16.00 uur is er een Grote Open Dag aan de Maeterlinckweg! 

De medewerkers van de Bouwspeeltuin, A.T.V. Lombardijen (volkstuinvereniging) en Kinderboerderij de Kooi hebben samen een activiteitenmiddag georganiseerd om alle inwoners uit Lombardijen en de wijde omgeving kennis te laten maken met deze mooie plekken in de wijk.

Vanaf 12.00 uur gaat er voor de kinderen een grote speurtocht van start waarmee ze spelenderwijs bij alle drie de locaties langs gaan. Er zijn voor deze speurtocht twee startpunten. Eén op de Bouwspeeltuin en het andere startpunt is op kinderboerderij de Kooi. Onderweg zijn er verschillende opdrachten en leuke activiteiten.

Bij bouwspeeltuin Maeterlinck kun je onder meer aan de slag om je eigen stoel te timmeren, je skelter rijbewijs te halen of een glitter tattoo te laten zetten. Het vakantiegevoel is natuurlijk compleet met een potje midgetgolf. Vergeet niet om daar ook wat lekkers voor jezelf te maken, want al dat spelen maakt hongerig!  Via de achteruitgang vervolg je je weg naar de volkstuinvereniging: speur hier naar het gezochte dier en geniet van een pannenkoek.

Over de Maeterlinckweg kom je uit bij kinderboerderij De Kooi. Daar kun je deze middag meer ontdekken over melk. Waar komt het vandaan? Zit er in dat pak wel melk van de koe? Probeer eens om de kunstkoe te melken. En breng een bezoek bij de jonge dieren die genieten van de melk bij hun moeder.

Meedoen aan de speurtocht kost 2 euro per kind en aan het einde van de speurtocht wacht je een kleine verrassing!

Gegevens

Datum:
juni 4
Tijd:
12:00 - 16:00

Locatie

Kinderboerderij de Kooi
Maeterlinckweg 85
Rotterdam, Zuid-Holland Nederland
+ Google Maps