5 juli 11:45

Lombardijen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lentefeest op de Kooi

april 16 @ 13:30 - 16:00

De eerste lammetjes zijn geboren en de narcissen staan uitbundig te bloeien: het is lente! Hoogste tijd voor een feestje op Kinderboerderij De Kooi.

Op zaterdag 16 april is het zover. Om half twee gaat het grote voorhek open en mogen alle kinderen twee eieren gaan zoeken. Dus zorg dat je op tijd bent! Misschien ben jij wel een van de drie gelukkigen die een gouden ei vindt: dan kun je even langs bij de haas om te zien wat hij heeft meegebracht voor jou. De gevonden eieren kunnen daarna beschilderd worden.

Naast het beschilderen van eieren, kun je ook aan de slag met het maken van een lenteschilderij. Maak jij een mooi kunstwerk voor thuis aan de muur? Lentetakken versieren en knutselen is ook mogelijk deze middag. Klaar met verven en knutselen? Doe dan nog mee aan een van de spelletjes of breng een bezoekje bij de jonge dieren op de boerderij. Er zijn al lammetjes van de schapen en de geiten. En wie weet zijn ook de kuikentjes te bewonderen.

Aan de bovenstaande activiteiten kun je gratis meedoen.

Zin om even uit te rusten met wat lekkers? De kantine is deze middag open en je kunt zelfs tegen een kleine vergoeding, je eigen pannenkoek bakken. En om thuis de tuin of het balkon te vullen, worden er kleine (moes-)tuinplantjes verkocht.

De feestmiddag duurt tot 16.00 uur!

 

Adres
Kinderboerderij De Kooi
Maeterlinckweg 85
3076 GA Rotterdam
Tel.: 010-4327921 (tussen 8.30 -16:30uur)
Internet: www.natuurstad.nl

Gegevens

Datum:
april 16
Tijd:
13:30 - 16:00

Organisator

Kinderboerderij de Kooi

Locatie

Kinderboerderij de Kooi
Maeterlinckweg 85
Rotterdam, Zuid-Holland Nederland
+ Google Maps