1 juli 22:08

Lombardijen

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kom jij ook naar de Zuiderparkdagen?

juni 11 @ 10:00 - juni 12 @ 17:00

Carnisse/Zuiderpark – Een markt met honderd kramen, kinderactiviteiten en veel muziek. Tijdens de Zuiderparkdagen op 11 en 12 juni is er in het Zuiderpark voor jong en oud weer van alles te doen en beleven.

 

“We hopen dat het weer net zoals vorig jaar meewerkt”, zegt organisator Arjan van Es. “Dan wordt het weer gezellig druk.” Er is het weekend veel te doen in het Zuiderpark. Zo is er een markt met kramen met tweedehands spullen, een braderie en foodtrucks. Verder treden er vanaf 12.00 uur diverse artiesten op.

 

Voor de jeugd is er een mini-kermis met onder andere een draaimolen en kunnen ze op een pony rijden. Scouting Charlois, Modelbouwgroep en de Wielewaal geven demonstraties. De Modelbouwgroep heeft een eigen vijver bij zich waarin de kinderen met een modelboot mogen varen.

 

Ook zullen een aantal vertegenwoordigers van diverse Wijkraden uit Charlois met een informatiekraam op de markt staan. U kunt hier met wijkraadsleden in gesprek gaan over uw wijk, of een goed idee voor de wijk in de ideeën bus achterlaten.

 

De Zuiderparkdagen zijn zaterdag 10 en zondag 11 juni van 10.00 tot 17.00 uur in het Zuiderpark, vlak bij de kinderboerderij.

 

Kom jij ook?

Gegevens

Begin:
juni 11 @ 10:00
Einde:
juni 12 @ 17:00

Locatie

Zuiderpark
Zuiderpark
Rotterdam, Zuid-Holland Nederland
+ Google Maps