1 oktober 17:22

Aanleveren

prachtige-initiatieven-pcb-de-parel_hoofdafbeelding_1_88

Prachtige initiatieven

Basisschool De Parel heeft door samen te werken met instanties uit de wijk veel kinderen en hun ouders een extra steuntje in de rug kunnen geven.

Alle kinderen van De Parel kunnen nog steeds iedere morgen gezellig komen ontbijten in het nieuwe gebouw van House of Hope. Er staat daar via House of Hope iedere morgen een grote groep vrijwilligers klaar om voor leerlingen en hun ouders een ontbijt en lunchpakketje te verzorgen. Dit is financieel mogelijk gemaakt door het Jeugd Educatiefonds die het erg belangrijk vindt dat elk kind met een gezond ontbijt naar school gaat en dat er verbinding is.

Verder hebben ze met alle juffen en meesters van De Parel voor de Stichting “Ik Geef” producten voor Kerstpakketten verzameld die naar gezinnen gegaan zijn die wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Meerdere gezinnen zijn via de school naar het grote Kerstdiner van Feyenoord geweest en daarnaast maken ze regelmatig ouders en hun kinderen blij met extra voedselpakketten mede dankzij de goede samenwerking met House of Hope.

Woensdag 11 januari was het tijd voor iets anders… Via het Jeugd Educatiefonds hebben ze voor 2 kinderen van De Parel een mooie fiets kunnen verzorgen! Prachtige initiatieven die een mooi steuntje in de rug zijn voor veel kinderen van de school.

Mariska deelde het nieuws met ons via de app. 

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten

Spinozafest zomereditie

Op zaterdag 26 augustus was de zomereditie van het Spinozafest! De foto’s arriveerden iets later bij ons, maar