4 juni 02:16

Aanleveren

jarenlang-leegstaand-pand-aan-de-herenwaard-wordt-gezondheidscentrum_hoofdafbeelding_1_88

Jarenlang leegstaand pand aan de Herenwaard wordt gezondheidscentrum

Het jarenlange leegstaande pand aan de Herenwaard achter het winkelcentrum van Keizerswaard wordt verhuurd! Het pand valt nu onder de ontwikkelings en -investeringsmaatschappij Cortese.

Cortese HealthCare VI is een beleggingsfonds gericht op eerstelijns gezondheidscentra. Het fonds kent vijf beleggingsobjecten met huurders als apothekers, doktersposten, fysiotherapeuten e.d. In dit pand welke nog omgebouwd moet worden tot gezondheidscentrum ontstaat er ruimte voor een huisartsenpost, fysiotherapie, en een apotheek.

Wanneer het pand klaar is voor gebruik, dat zal zo rond het nieuwe jaar zijn. Een aannemer is onlangs begonnen. Wie het nieuwe gezondheidscentrum gaat betrekken is nog niet bekend? Uiteindelijk ontstaat er met de komst van dit centrum een mini zorgpunt achter het Keizerswaard. In een eerder gedeelte van deze nieuwbouw trok 2 jaar geleden het bedrijf Oog Op Zuid in.

Reporter Ruud deelde het nieuws met ons via de Like Je Wijk app. 

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten

Zelfbeheer010 in Lomba

De openbare groenborders hebben dankzij deze zelfbeheer010 bewoners in Lombardijen een ware metamorfose ondergaan! Ook zijn er nu