11 december 19:21

Aanleveren

Humanitas-iedereen-doet-mee-hoofdafbeelding-LikeJeWijk-TLbvV

Humanitas: iedereen doet mee

Monique Berkhout en Katja Pouwe werken allebei voor Stichting Humanitas in de IJsselburgh. Monique als manager Zorg Thuis én als Teamcoach, Katja als wijkverpleegkundige. De IJsselburgh is een plek waar mensen zelfstandig kunnen wonen in een veilige omgeving, met eventueel de aanvullende zorg en hulp. Zoals Thuiszorg, huishoudelijke ondersteuning en begeleiding. Binnen de IJsselburgh is ook een dagbesteding aanwezig voor bewoners van de IJsselburgh en uit de wijk.


“We werken heel nauw samen met andere partijen zowel intern als extern. Samen streven we ernaar om leuke activiteiten te organiseren voor de cliënten. Zo is er hier een bingo, maar er worden ook regelmatig uitjes georganiseerd. Ook staan er in december een hoop leuke activiteiten gepland.” vertellen ze.


“We zijn vooral trots dat de IJsselburgh wat meer leeft. Het feit dat er meer continuïteit van zorg geboden kan worden en dat we er als team samen ook echt voor staan, voelt heel goed.” legt Katja uit. “We doen ons best om hierin verder te ontwikkelen.”
“Als afsluiter wil ik graag mededelen dat mensen hier echt welkom zijn. Daar ligt onze kracht! Bij Humanitas worden alle cliënten met open armen ontvangen. We gaan als team altijd op zoek naar mogelijkheden en oplossingen, zodat onze cliënten de beste zorg krijgen.” eindigt Monique.

Dit artikel is ook gepubliceerd in de wijkkrant van Beverwaard, welke huis aan huis verspreid is in de winter van 2022. Lees ook digitaal via deze link: https://likejewijk.nl/ijsselmonde/in-het-nieuws/wijkkrant-beverwaard-winter-2022-2023/ 

 

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten