11 december 07:48

Aanleveren

Nieuwe-eigenaren-discus-wesdijk-hoofdafbeelding-LikeJeWijk-YPXZn

De nieuwe eigenaren van Discus Wesdijk

Ze willen zich graag even voorstellen aan de wijk: Rob en Lyanne de Feij.

15 jaar geleden zouden ze Discus Wesdijk overnemen, dit is door omstandigheden toen niet doorgegaan. Ze hebben toentertijd een dierenwinkel in Woerden opgestart. Maar vorig jaar kwam de overname toch weer ter sprake en zo’n kans konden ze niet voorbij laten gaan. Ze waren al heel druk in Woerden, maar gelukkig was zoon ook zeer geïnteresseerd in Discus Wesdijk en had hij al genoeg ervaring opgedaan in de winkel in Woerden. De beslissing was dus snel genomen! 

De meeste van jullie hebben al kennis gemaakt met Sander. Hij is een enthousiaste en gedreven jongeman die graag de winkel in Rotterdam eigens wil maken. Voor jullie als klant zullen er best wel veranderingen zijn, maar ze doen hun best om jullie als oude trouwe klanten te koesteren. Positieve en opbouwende kritiek is altijd van harte welkom, zodat ze het jullie nog meer naar zin kunnen maken.

Samen met het oude vertrouwde personeel zullen ze proberen de ziel van de dierenwinkel Wesdijk in stand te houden. Later dit jaar gaan ze nog een feestje geven om de overname officieel te maken. Houdt de pagina dan ook in de gaten. En heel graag tot ziens in de dierenwinkel! 

Tot gauw,

Rob, Lyanne en Sander de Feij
En natuurlijk, Lisanne, Lianne, Ché, Arnold en Tanisha.

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten