19 juli 10:01

Aanleveren

cultuur-1

Oproep cultuurmakers: Zomer op Zuid

Via deze weg willen we je graag attenderen op de bijeenkomsten (pitchrondes) die ze binnenkort organiseren op Zuid om zoveel mogelijk lokale kunstzinnige plannen en ideeën op te halen voor de Zomer op Zuid 2023. Ook als je (nog) geen plan hebt, maar meer wilt weten over de Zomer op Zuid ben je van harte welkom!

De deadline van 1 september voor de grootstedelijke evenementenkalender is geweest en ze hebben de eerste mooie plannen mogen ontvangen. De deadline voor lokale programmering is op 1 oktober. Zie de website voor meer informatie over het indienen van plannen. Na 1 oktober gaat een externe beoordelingscommissie, samengesteld op basis van kennis, ervaring en wortels op Zuid, de plannen beoordelen op inhoud en aansluiting op de doelstellingen van de Zomer op Zuid 2023. 

Om zoveel mogelijk lokale initiatieven op te halen organiseren ze in samenwerking met Cultuur Concreet de komende weken drie bijeenkomsten op Zuid. Heb je een kunstzinnig of cultureel idee om Zuid – in de periode juni tot september 2023 – op de kaart te zetten? Om Zuiderlingen samen te brengen? Of de trots van Zuid aan de stad te laten zien? Kom dan naar een van de bijeenkomsten. Er is tijdens de bijeenkomst volop mogelijkheid om vragen te stellen, om meer te weten te komen over Zomer op Zuid, om connectie te maken met andere aanwezigen en om je plan/idee te presenteren.

Wil je een plan presenteren? Meld je dan aan via zomeropzuid@rotterdamfestivals.nl. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden, zoek je nog partners of heb je ideeën of wensen voor programmering tijdens de Zomer op Zuid bij jou in de buurt? Kom dan langs op een van de volgende data/locaties. Er wordt gezorgd voor een drankje. Ze stellen het op prijs als je deze informatie wilt doorsturen aan andere mogelijk geïnteresseerden. 


15 september   19:00 – 20:30 KOCO – Bevelandsestraat 30

20 september   19:30 – 21:00 Islemunda – Herenwaard 17

22 september   19:30 – 21:00 Gemaal op Zuid – Pretorialaan 141

Voor algemene vragen over Zomer op Zuid en over de bijeenkomsten kan je contact opnemen met Aysel Kaya, projectleider Zomer op Zuid via zomeropzuid@rotterdamfestivals.nl.

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten