19 juli 11:54

Aanleveren

roseknoop

Informatiebijeenkomsten Renovatie Roseknoop

In januari 2023 start de renovatie van de Roseknoop: een groot en langdurig project. Wat betekent dit voor jou en Rotterdam? Hoe kom je thuis, op school of naar het werk? Komende periode zijn er informatiebijeenkomsten in de gebieden Feijenoord en IJsselmonde over deze werkzaamheden. Ze nodigen je uit om hierbij te zijn. De bijeenkomsten zijn zoveel mogelijk per wijk. Kun je dan niet? Je bent van harte welkom in een andere wijk!

Ze starten met een presentatie (anders dan in de uitnodiging staat). Aanmelden is niet nodig. De tijden zijn van 16.30 – 18.00 uur en 19.00 – 20.30 uur.

Feijenoord: 3 oktober Huis van de Wijk Op de Dam, Persoonsdam 142
De Veranda/Sportdorp: 5 oktober Topsportcentrum Rotterdam, Van Zandvlietplein 20
Afrikaanderwijk/Bloemhof: 11 oktober Wijkgebouw ’t Klooster, Afrikaanderplein 7
Groot-IJsselmonde/Lombardijen: 12 oktober Podium Islemunda, Herenwaard 17
Beverwaard/Oud-IJsselmonde: 19 oktober Huis van de Wijk De Grote Hagen, Grote Hagen 92
Hillesluis/Vreewijk: 20 oktober Speeltuin Hillesluis, Vlasakkerstraat 12

De Roseknoop is het gebied tussen de Rose- en 2e Rosestraat, Colosseumweg, Laan op Zuid, Beijerlandselaan, Hilledijk/Putselaan en het Varkenoordseviaduct. Ze gaan hier veel werkzaamheden uitvoeren. De dijk moet worden verhoogd, zo houden ze de komende 100 jaar droge voeten. Daarom moeten ze ook nieuwe leidingen aanleggen voor stadsverwarming, water en riool. En de RET gaat de tramrails vernieuwen. Van januari 2023 t/m september 2024 zijn er afsluitingen voor het autoverkeer en openbaar vervoer. Tram- en buslijnen gaan anders rijden. Wijken, huizen, winkels en voorzieningen blijven bereikbaar. Wel komen er omleidingen en is de reistijd langer.

Kijk ook op www.rotterdam.nl/roseknoop

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten