10 december 02:38

Aanleveren

week

Geweldige actie van Zeeman Beverwaard

De meiden van de Zeeman in Beverwaard hebben de koppen bij elkaar gedrukt om weer eens wat mensen te helpen die dat echt verdienen. De koude maanden staan om de hoek en we weten allemaal wat dat betekent: de feestdagen komen er weer aan!

Helaas hebben we natuurlijk met z’n allen een hoop veranderingen meegemaakt in Nederland en met name forse verhogingen van al onze dagelijkse kosten. Boodschappen die onwijs duur zijn geworden, maar ook energiekosten, huur en andere belangrijke zaken.

Nou hebben de dames natuurlijk gezien wat ze met de buurt allemaal voor elkaar kunnen krijgen en zullen ze ten alle tijden voor elkaar klaar staan.

Ze willen jullie vragen om onze mensen uit de buurt te helpen. Denk bijvoorbeeld aan een rompertje voor dat schattige baby’tje van de buren of een lekker “home pakketje” voor je overbuurvrouw. Ze willen samen met jullie dus pakketten gaan samen stellen. Zo kunnen jullie dus ook mensen opgeven waarvan jullie vinden dat ze wat extra liefde mogen ontvangen tijdens de feestdagen.

Als klant kun je je naam en telefoonnummer achterlaten in “de kerstboom”. Ze zullen dan op 31-10-2023 10 aanmeldingen uit “de kerstboom” trekken. Ze nemen dan contact op om te vragen wie jij vindt dat dit beetje extra kerst liefde mag ontvangen en ze zullen jou dus ook om de gezinssamenstelling vragen, bijvoorbeeld mama, broer (8) en zusje (3), zo kunnen ze aan de hand van alle donaties mooie pakketten samen stellen!

De dames van de Zeeman hopen dat ze samen met jullie weer een mooi gebaar kunnen vormen voor onze Beverwaarders die een extraatje verdienen!

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten