8 december 17:22

Aanleveren

download

Download de nieuwe app van Havensteder!

Havensteder vindt het belangrijk om te weten wat jij nodig hebt om je thuis te voelen in jouw eigen huis en in jouw buurt. Om alle huurders de kans te geven om mee te denken en doen, werkt Havensteder met een app: de ‘OppApp’! Als je de app downloadt, doe je direct mee vanuit je luie stoel. Super handig! De eerste vragenlijst gaat over de dienstverlening van Havensteder.

Makkelijk en snel downloaden
Via deze QR code in de flyer onderaan dit bericht kan je de app gelijk downloaden. Dat gaat makkelijk en snel! Je komt dan uit bij de Playstore of de AppStore. De app heet: OppApp. Inloggen in de app kan met de inlogcode: ‘Havensteder’. 

Anoniem
Alle reacties zijn anoniem, dat is heel belangrijk om te weten. Havensteder zal nooit om jouw privégegevens vragen in de app, zoals naam of adres. Geef deze informatie ook niet in jouw antwoorden. Het enige dat Havensteder vraagt is in welke wijk je woont. Zo kunnen we jou ook vragen stellen over jouw eigen wijk. Als je een vraag beantwoordt hebt, kan je gelijk zien welke antwoorden de andere huurders hebben gegeven. Ook dit is natuurlijk anoniem!

Meer informatie
Wil je meer weten over de OppApp en hoe het werkt? Kijk dan op deze pagina: https://bit.ly/3nlaRZA

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Categorieën

Gerelateerde berichten