2 oktober 07:41

Aanleveren

Pop-up milieupark in Beverwaard

Een kapotte tuinstoel, oud broodrooster of een restje laminaat, ook in 2022 kan de Rotterdammer deze spullen gratis inleveren op een pop-up milieupark in de wijk. Een pop-up milieupark is een kleinere en reizende variant van één van de zeven milieuparken in Rotterdam die voor een paar uur in een wijk staat opgebouwd.

Op de dag zelf staan containers klaar waar bewoners afval inleveren dat te groot is voor een container of nog her te gebruiken is. Elk soort afval heeft een eigen container. Daardoor kunnen bewoners makkelijk spullen gescheiden inleveren. Net zoals het gaat op het milieupark.

 

  • 30 juni – Beverwaard: Limbrichthoek van 12.00 tot 15.00 uur

 

Aan het einde van dag gaat het ingezamelde afval naar het milieupark. Daarna gaat het naar de afvalverwerker. Die maakt er iets nieuws van zoals groene energie, printpapier, shampooflessen, poetslappen of compost voor de planten. Door afval gescheiden in te leveren kan er weer iets nieuws van gemaakt worden. En dit is goed voor het milieu. Er hoeft minder afval verbrand te worden, er gaan minder grondstoffen verloren.

Datum

30 jun 2022
Verlopen

Tijd

12:00 - 15:00

locaties

Limbrichthoek
Limbrichthoek, Rotterdam
Wijken