29 mei 09:41

IJsselmonde-Zuid

Rotterdam-marathon-winnaar-voor-de-cameralens-Hoofdafbeelding-LikeJeWijk-dKZkQ

Rotterdam marathon winnaar voor de cameralens

Zondag 10 april was de marathon van Rotterdam 2022, de 41e editie. De tweede wedstrijd binnen een halfjaar tijd, want vorig jaar 24 oktober werd de uitgestelde marathon van 2021 gelopen. Bij de Olympiaweg in IJsselmonde hadden toeschouwers een prachtig zicht op die massa hardlopers die hen tegemoet kwamen.

Het lijkt dit keer dat het publiek het laat afweten, maar niets is minder waar. Als het startsein geklonken heeft in hartje Rotterdam komt het publiek tóch weer aangelopen aan de Adriaan Volkerlaan en de Olympiaweg om de hardlopers, waaronder duizenden recreanten aan te moedigen.

De vraag voor de reporter voor Like je Wijk is of je de winnaar van deze marathon op de foto zet. De kopgroep met de wedstrijd hardlopers komen al na 17 minuten op de Olympiaweg voorbij. Eerst de tijdwaarneming-auto, daarna de groep met motoragenten, en dan de kopgroep. De camera doet zijn werk en we wachten af wie de winnaar wordt.

Het is reporter Ruud ook dit keer weer gelukt om de winnaar vast te leggen, want onze landgenoot Abdi Nageeye wint deze 41e editie van de Rotterdam marathon 2022! En die staat op de foto met nummer 9!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

No posts found!

No posts found!

Categorieën

Gerelateerde berichten

Plantjesdag op de Lodijk

Woensdag 18 mei hebben Martha en Lia een plantjesmiddag georganiseerd aan de Lodijk! Elk gezin mocht plantjes komen

Door IJsselmonde!

Er zijn nog genoeg (digitale)foto’s van het vroegere IJsselmonde te vinden! Oude huizen, oude boerderijen, landerijen met hoge