29 mei 10:45

IJsselmonde-Zuid

Keizerswaard-heeft-een-coffee-corner-erbij-Hoofdafbeelding-LikeJeWijk-Fmfqk

Keizerswaard heeft er een coffeecorner bij

Winkelcentrum Keizerswaard heeft er een coffeecorner bij. Dinsdagmiddag was men nog volop bezig met het gereed maken van deze nieuwe onderneming die te vinden is bij de ingang aan de Ruigewaard-zijde van het winkelcentrum! Wie bij de zij ingang naar binnenloopt gaat langs de coffee corner van @Crystel, cryptisch omschreven men kan er dus niet omheen! Vrijdag 6 mei gaat deze voor het “echie” open en zijn de klanten welkom voor een lekker bakkie pleur. Expresso, cappuccino of gewone koffie. Daarbij kan ook nog wat lekkers bij worden gekocht!

De nieuwe eigenaresse is geen onbekende in het winkelcentrum van Keizerswaard. Ze heeft al twee winkels met lingerie waarvan een in dit winkelcentrum. De coffee corner gaat @Crystel heten, maar de naam komt ook nog boven op het interieur te staan! ‘Deze moet het ook gaan worden’ volgens Crystel. ‘Vaak hebben bezoekers toch trek in een kopje koffie en ze lopen hier vaak langs dus kan men hier terecht vanaf aanstaande vrijdag’.

Winkelcentrummanager Martin Jansen kijkt tevreden naar de nieuwe onlangs opgebouwde coffee corner. Deze zat al in de planning, maar door tegenslag van de pandemie wordt deze nu opgestart. We hadden nog een open ruimte aan deze zijde van het winkelcentrum, en daar past deze nieuwe ondernemer mooi in. Het ziet er allemaal strak uit! Het interieur, de kleur en de fleurige aankleding van de coffee corner zelf daar omheen.

Reporter Ruud deelde het verslag met ons via de website! 

 

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

No posts found!

No posts found!

Categorieën

Gerelateerde berichten

Plantjesdag op de Lodijk

Woensdag 18 mei hebben Martha en Lia een plantjesmiddag georganiseerd aan de Lodijk! Elk gezin mocht plantjes komen

Door IJsselmonde!

Er zijn nog genoeg (digitale)foto’s van het vroegere IJsselmonde te vinden! Oude huizen, oude boerderijen, landerijen met hoge