20 januari 08:29

IJsselmonde-Zuid

scouting

Gulle gevers sponsoren Kerstloterij voor nieuw clubhuis

De scoutinggroep Sint Patrick, gevestigd aan de Wendeldijk 21, heeft weer de jaarlijkse kerstloterij georganiseerd. Dit jaar had de kerstloterij wel een speciaal doel, een groot deel van de opbrengst van de kerstloterij is bestemd voor het toekomstige nieuwe clubhuis.

Op de huidige plek waar scoutinggroep Sint Patrick is gevestigd gaan huizen worden gebouwd. Dit houdt in dat de scoutinggroep gedwongen is te verhuizen, Sint Patrick is in gesprek met de gemeente over het realiseren van een nieuw gebouw elders in de wijk IJsselmonde.

Om het nieuwe clubhuis te kunnen bekostigen zal Sint Patrick op diverse manieren geld gaan werven, daarnaast zal er veel gerealiseerd moeten worden door zelfwerkzaamheid. Dit jaar hebben de welpen en scouts de lootjes verkocht voor de kerstloterij. Ook hebben een aantal plaatselijke winkeliers uit IJsselmonde een gulle bijdrage geleverd door artikelen te doneren vanuit de eigen winkel als kerstloterij prijzen. Hierdoor heeft de scouting groep Sint Patrick zelf minder prijzen moeten kopen, zodat er meer geld overbleef voor de scoutinggroep. Een groot deel van dit geld is dan ook bestemd voor de spaarpot van het nieuwe clubhuis.

Scoutinggroep Sint Patrick wil de volgende plaatselijke winkeliers in IJsselmonde heel erg bedanken dat zij de kerstloterij 2021 hebben gesponsord:
– Bloementuin, Keizerswaard 19
– Meesterbakker Uljee, Keizerswaard 69
– Boekhandel van Rietschoten, Keizerswaard 8
– HEMA, Keizerswaard 103
– Candyshop, Keizerswaard 46b
– Holland& Barret, Keizerswaard 50
– Nimet supermarkt en bakkerij, Kerstendijk 11

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin

Gerelateerde berichten

Uit de oude doos

Het historische pand van Cafe-Restaurant De Gouden Leeuw waarvan het bestaan reeds in 1774 wordt vermeld is het