3 juli 19:48

HILLESLUIS

Afbeelding website LikeJeWijk wijkrant Hillesluis

Nieuwe wijkkrant Hillesluis!

Een kersverse editie van de wijkkrant Hillesluis is uit en jongeren uit de wijk verspreiden de krant huis aan huis inde week van 14 december als onderdeel van het Jong Participatie Project onder begeleiding van Stichting JOZ. In de wijkkrant deze keer veel aandacht voor de inzet en de betrokkenheid uit diverse straten van Hillesluis. We blikken terug op de mooie bewonersinitiatieven en dat wat ons trots maakt. “Met alle beperkingen was het extra bijzonder hoeveel bewoners en wijkpartners zich hebben ingezet om het in Hillesluis gezellig en veilig te kunnen samenleven.” Aldus stadsmarinier Sana van Hillesluis die met LikeJeWijk en de buurt samen de wijkkrant produceerde.

Heb je de wijkkrant in Hillesluis niet in je brievenbus gekregen of wil je er een paar extra bemachtigen? Loop even langs de wijkpost aan de Riederlaan 79, je kan er daar een paar extra verkrijgen.

Uiteraard publiceren wij een aantal artikelen ook op deze wijkwebsite en onze socials, te volgen via: Facebook, Twitter en Instagram.
Wil je de wijkrant ook of liever digitaal lezen? De krant lees je onderaan dit bericht!

Veel leesplezier!

Deel dit bericht:

Categorieën

Gerelateerde berichten