1 juli 22:19

HILLESLUIS

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wandel mee tijdens de verhalenwandeling

april 7 @ 14:00 - 15:00

Stichting Wijkcollectie organiseert in samenwerking met Afrikaanderwijk Coรถperatie op ๐—ฑ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด ๐Ÿณ ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฟ๐—ถ๐—น ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ถ๐—ท๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ฎ๐—น๐—ฒ๐—ป๐—ช๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ถ๐—ป ๐—›๐—ถ๐—น๐—น๐—ฒ๐˜€๐—น๐˜‚๐—ถ๐˜€. Dit keer over kansen in de wijk. Welke kansen heb jij hier gehad, genomen, gekregen en welke kansen zijn er nu voor wijkbewoners?

Luister onderweg op speciale locaties naar inspirerende verhalen van wijkbewoners over de kansen die zij gekregen hebben in de wijk.

Je loopt in groepjes en start en eindigt bij het Gemaal op Zuid waar ze na afloop van de wandeling onder leiding van ๐˜ˆ๐˜ฃ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ง ๐˜Ž๐˜ฉ๐˜ข๐˜ป๐˜ญ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฆ doorpraten over kansen in de wijk. Ook is er live muziek en zijn er hapjes; allemaal uit de wijk!

๐——๐—ฒ ๐˜„๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด ๐—ถ๐˜€ ๐—š๐—ฅ๐—”๐—ง๐—œ๐—ฆ ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ๐˜ ๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐Ÿฎ ๐˜‚๐˜‚๐—ฟ! ๐— ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ & ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป๐—บ๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ฒ๐—ป:ย ๐˜„๐˜„๐˜„.๐˜„๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฐ๐—ผ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ.๐—ป๐—น

Gegevens

Datum:
april 7
Tijd:
14:00 - 15:00

Organisator

Stichting Wijkcollectie

Locatie

Hillesluis
Rotterdam, Zuid-Holland Nederland + Google Maps