2 oktober 10:13

Aanleveren

Verborgen-tuinen-2023-in-Vreewijk-ook-activiteit-maken-Tim-Hoofdafbeelding-LikeJeWijk-cOgWe

Verborgen tuinen 2023 in Vreewijk!

Ben je ook zo trots op je tuin? Praat je graag over je tuin? Het Verborgen Tuinen weekend vindt dit jaar plaats op 3 & 4 juni 2023. En dit jaar zelfs alleen op Zuid! 

We zoeken nog nieuwe tuinen om mee te doen! Heb je zelf een fraaie tuin, of weet je iemand die een bijzondere tuin heeft, aarzel niet en laat het ons snel weten! De tuinen hoeven niet groot of perfect te zijn, maar wel interessant voor bezoekers. Of bijvoorbeeld op een onverwachte plaats op de Zuidelijke Maasoever. We zijn vooral op zoek naar nieuwe tuinen die verborgen liggen achter de schuttingen en heggen van Zuid en die anders nooit door het publiek bezocht kunnen worden. En… het liefst met een móói verhaal! 

Help ons voor één weekend aan een gevarieerd aanbod van tuinen: kleine, grote, strakke of juist romantische tuinen, klimaatadaptieve- of rotstuinen, maar ook daktuinen! Laat aan je bezoekers zien hoe leuk het is om een plant- en bloemrijke tuin te hebben en ondersteun onze missie tegen de ‘verstening’!

Doet jouw Verborgen Tuin mee in 2023?
Voor meer informatie kan je ons mailen: info@verborgentuinen.nl. De tuinen dienen beide weekenddagen (zaterdag 3 juni én zondag 4 juni) bezocht te kunnen worden van 10.30 uur tot 17.00 uur.

Kijk voor meer informatie op
www.verborgentuinen.nl of volg:
www.facebook.com/verborgentuinenrotterdam
www.instagram.com/verborgen_tuinen

Andrea van der Meide,
Stichting Verborgen Tuinen Rotterdam
Gelezen in de Vreewijker editie maart 2023

Lees de Vreewijker ook via: https://likejewijk.nl/feijenoord/nieuwe-editie-de-vreewijker-maart-2023/

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten