29 maart 08:07

Aanleveren

WhatsApp-Image-2022-06-07-at-12.23.07-PM-1

Pleinpraat: Luisteren, spelen en kletsen!

De gemeente organiseert het gehele jaar Pleinpraat op verschillende pleinen in Bloemhof. Dit doen we samen met bewoners en organisaties in de wijk.

Tijdens Pleinpraat zijn er verschillende leuke activiteiten voor kinderen en jongeren. Zo kan de jeugd bijvoorbeeld voetballen en knutselen, een mooie samenwerking met RIO-010, Lori Events en Inge Schippers. Tijdens Pleinpraat zijn medewerkers van de gemeente Rotterdam, jongerenwerk en SOL aanwezig.

Zo is het heel gemakkelijk om elkaar beter te leren kennen en te praten over de ontwikkelingen op en rond het plein en in de rest van buurt.

‘Het is ontzettend leuk en zinvol om te doen. Ik nodig iedereen uit om ook even te komen kijken op de volgende edities van Pleinpraat’, aldus wijknetwerkster Xenia.

Dit artikel is ook gepubliceerd in de wijkkrant van Bloemhof welke huis aan huis verspreid is in de zomer van 2022. Lees ook digitaal via deze link

Deel dit bericht:

Gerelateerde berichten

Wijkagenten Bloemhof

Wie is mijn wijkagent in Bloemhof? Wijkagenten zijn uw eerste aanspreekpunt wanneer u iets wilt bespreken dat geen

Ramadan in Hillesluis

De Ramadan, de vastenmaand voor moslims is gestart. Gedurende een hele maand mogen moslims vanaf de dageraad tot

Zondagsdienst in Hillesluis

Ook op zondag is er genoeg werk in Hillesluis! Open containers, graffiti, weesfietsen. Onze handhavers werken vol energie