23 september 03:53

Aanleveren

Kathleen-Paal-en-client-aan-bureau-1

Maak kennis met Kathleen Paal

Kathleen Paal is op 3 maart 2003 gestart met haar praktijk MoveDis voedings- en bewegingspraktijk. Toentertijd nog op de Walravenstraat waar voorheen dokter van der Ree zijn praktijk had. Per 7 juli 2007 is ze gestart op de Beijerlandsestraat 51.

Na haar diplomering tot diëtist specialiseerde ze zich in diabetes mellitus, sport, ouderen en kinderen. Bij MoveDis kun je terecht voor dieetadvisering, voedingsvoorlichting, kookworkshops, cardio-fitness en zumba. De naam van de praktijk bestaat uit twee woorden: Move (bewegen) en Dis (bord met voeding). Ze begeleiden cliënten die vanwege gezondheidsklachten door hun specialist, huisarts, verpleegkundige etc. worden doorverwezen.

Naast haar werkzaamheden in Rotterdam en Nederland heeft ze samen met haar vader de bar-dancing Satisfaction (die vroeger door hem gerund werd) aan de Marowijnestraat 51 te Zorg & Hoop in Suriname verbouwd. Met de opening van het verpleeghuis genaamd Gosontu-oso Sorgu op 18 augustus 2018 werd een lang gekoesterde wens voor een bijdrage aan de gezondheidszorg in Suriname verwezenlijkt. Ze besteed haar vrije tijd graag met de familie en haar lievelingsgerecht is heri-heri. Tijdens de COVID-19 periode heeft ze op zakelijk gebied wat meer rust kunnen pakken en daardoor ruimte gemaakt voor de creatieve kant van haar praktijk. In 2019 heeft ze het MoveDis Keurmerk voor horeca-
ondernemers in de Beijerlandselaan en de Groene Hilledijk ontwikkeld. Als de ondernemers het aanbod aanpassen door o.a. duurzaam te koken, minder zout, vet, suiker en meer vezels te gebruiken bij de bereiding komen ze in aanmerking voor een certificaat en een MoveDis Keurmerk raamsticker.

Kijk op de website voor meer informatie of als je in contact wilt komen. Wellicht tot ziens!

Kathleen Paal – www.movedis.nl

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten