26 september 18:05

Aanleveren

Cor de Geus 1

Kleur in de Vlasakkerstraat

Cor de Geus woont al bijna zijn hele leven in de Vlasakkerstraat in Rotterdam. Sinds een paar weken staan er in die straat grote plantenbakken. Een leuk aanzicht voor de bewoners en mensen die door de straat lopen, maar de plantenbakken hebben ook nog een andere functie. 

‘Ik hoop dat er op deze manier minder auto’s parkeren en rijden op de stoep.’, legt Cor uit. ‘Dat gebeurt regelmatig, omdat in deze straat een hele brede stoep ligt. Dat is vervelend en ook gevaarlijk voor bewoners en spelende kinderen.’ vertelt hij. 

Het onderhouden van de plantenbakken gaat automatisch volgens Cor. ‘Ik loop dagelijks langs de plantenbakken. Als ik zie dat de bloemen water nodig hebben geef ik dat gelijk. Gelukkig helpen mijn buren ook mee met het onderhoud.’

‘Het is nu even afwachten wat de reacties gaan zijn en of de plantenbakken voor iedereen in de smaak vallen. Als dat zo is, komen er misschien nog wel meer plantenbakken bij! Dat zou ik heel erg leuk vinden. Tot nu toe zijn de reacties positief.’, eindigt Cor.

De wijkkrant wordt vanaf 2 juni verspreid in de wijk. Samen staan we sterk(er). #TeamHillesluis. Lees de wijkkrant ook digitaal via deze link: https://bit.ly/3N6GgJW.

Deel dit bericht:

Geen berichten gevonden!

Gerelateerde berichten